Chaamseweg 415131 NG Alphen (NB)M. 06 29 32 32 20T. 013 508 22 81

Diensten

Niet alleen verzorgen wij uw (sier)bestrating en tegelwerken, maar ook voor riolerings- en grondwerken kunt u bij ons terecht.

(sier)Bestrating / Infra

Uw bestrating bepaalt in sterke mate de uitstraling van uw woning of bedrijf. Zeker iets om goed over na te denken dus.

De aanleg van een nieuwe oprit of terras is vaak een hele investering qua kosten voor het materiaal alleen al. Schakel ons daarom gerust in vóórdat u overgaat tot de aanschaf van uw materiaal, omdat wij u hierin ook zeker van nuttige en kostenbesparende tips kunnen voorzien!

Wij willen dat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe bestrating en zijn pas tevreden als het goed is! Met meer dan 75 jaar ervaring als stratenmaker kunnen wij daarom met zekerheid zeggen:

“Onze bestrating ziet er niet alleen mooi uit na aanleg, maar blijft jarenlang mooi liggen!”

Bekijk voorbeelden

Tegelwerken

U kunt bij ons terecht voor alle soorten tegelwerken. Hierbij kunt u denken aan een terras met keramische tegels, een tegelvloer, tegeltrap etc. Of het nu gaat om het tegelzetten met moderne materialen zoals  keramische tegels of om traditioneel tegelwerk met natuursteenmaterialen.

Wij werken uitsluitend met advies van onze Duitse lijmfabrikanten waardoor u gegarandeerd bent van een goede aanleg!

Bekijk voorbeelden

Grondwerken

Goed grondwerk is belangrijk voor een goede kwaliteit van uw bestrating en tegelwerk. Als de uitvoering van het grondwerk niet deskundig gebeurt, zult u dit na verloop van tijd zeker terug gaan zien in de kwaliteit van uw bestrating en tegelwerk.

Om u te ontzorgen en tevens een goede kwaliteit te kunnen garanderen, kunnen wij tevens alle benodigde grondwerkzaamheden voor u verzorgen.

Bekijk voorbeelden

Rioolwerkzaamheden

Aanleggen van een nieuwe riolering of het aanpassen van de bestaande riolering. De riolering moet natuurlijk in het totaalplaatje van het grondwerk en de afwatering passen.

Verder zijn we gespecialiseerd in de afkoppeling van hemelwater en de aanleg van infiltratie.

Wij hebben jarenlange ervaring in alle voorkomende rioolwerkzaamheden, zodat wij u ook op dit gebied kunnen ontzorgen.

Bekijk voorbeelden