Chaamseweg 415131 NG Alphen (NB)M. 06 29 32 32 20T. 013 508 22 81

Diensten

Niet alleen verzorgen wij uw (sier)bestrating en tegelwerken, maar ook voor riolerings- en grondwerken kunt u bij ons terecht.

(Sier)bestratingen

Uw bestrating bepaalt in sterke mate de uitstraling van uw woning of bedrijf. U bent bij W. Timmermans aan het juiste adres voor een deskundige aanleg van uw bestrating. We geven u advies op maat, hebben zelf bestratingsmaterialen op voorraad en werken tevens samen met gerenommeerde leveranciers waarbij de kwaliteit uiteraard voorop staat.

Bekijk voorbeelden

Tegelwerken

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten tegelvloeren en tegeltrappen. Of het nu gaat om het betegelen met moderne materialen zoals bijvoorbeeld keramische tegels of om traditioneel tegelwerk met bijvoorbeeld oude kloostertegels.

Bekijk voorbeelden

Grondwerken

Goed grondwerk is belangrijk voor een goede kwaliteit van uw bestrating en tegelwerk. Als de uitvoering van het grondwerk niet deskundig gebeurt, zult u dit na verloop van tijd zeker terug gaan zien in de kwaliteit van uw bestrating en tegelwerk. Om u te ontzorgen en tevens een goede kwaliteit te kunnen garanderen, kunnen wij tevens alle benodigde grondwerkzaamheden voor u verzorgen.

Bekijk voorbeelden

Rioolwerkzaamheden

Bij de aanleg van bestrating hoort vaak ook het aanleggen van een nieuwe riolering of het aanpassen van de bestaande riolering. De riolering moet natuurlijk in het totaalplaatje van het grondwerk en de afwatering passen. Wij hebben jarenlange ervaring in alle voorkomende rioolwerkzaamheden, zodat wij u ook op dit gebied kunnen ontzorgen.

Bekijk voorbeelden